Menaxhmenti

Maksimilian Kojer
Menaxher i EVN Maqedoni Elektrani DOOEL

Maksimilian Hojer ka qenë menaxher i EVN Maqedoni Elektrani që në dhjetor të vitit 2021. Ai posedon diplomë për master nga Universiteti i Vjenës (Fakulteti i Drejtësisë dhe Ekonomisë) dhe poashtu MBA nga IESE Business School, Barcelona. Maksimilian Hojer iu bashkua EVN-së në vitin 2012 si menaxher për M&A dhe ka qenë në pozita udhëheqëse të ndryshme në Grupacionin EVN.


Sasho Stojkoski
Menaxher i EVN Maqedoni Elektrani DOOEL

Maksimilian Hojer ka qenë menaxher i EVN Maqedoni Elektrani që në dhjetor 2022. Lindur më 11.09.1979. U diplomua në Fakultetin e Elektroteknik në Shkup dhe u punësua në EVN Maqedoni në vitin 2008. Ai ishte i angazhuar në disa pozicione në kompani dhe që nga viti 2013 ishte kreu i QEK Strumica. 10.04.2018 Anëtarë i Bordit Drejtues të EVN Maqedoni SHA, Shkup

Linqe

EVN Macedonia Elektrani DOOEL Skopje
Rr. Lazar Licenoski 11
Shkup 1000, Maqedonia e Veriut
Telefon: +389 (0)2 3205 000